Ελληνική διαδυκτιακή βιβλιοθήκη - κατεβάστε βιβλία δωρεάν

Δημιουργήθηκε Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 15:19
Διαβάστηκε 6459 φορές

   vivlia

 

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ -

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ 

     

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Translate

Kακό και καλό είναι αντίστροφες όψεις της μιας πραγματικότητας και το

κακό είναι εκείνο το καλό που θα έπρεπε να αφήσουμε πίσω μας,

περνώντας σε μεγαλύτερο και πιο περιεκτικό καλό.

Διδάσκαλος Θ.

Επισήμανση 1: άρθρα, προϊόντα και συμβουλές που αναφέρονται εδώ, στο "R.U. Sirius" δεν υποκαθιστούν την ιατρική συμβουλή. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε εναλλακτικές θεραπείες και ένα ολιστικότερο τρόπο αντιμετώπισης της υγείας.

Επισήμανση 2: Συχνά παρουσιάζουμε νέες κοσμοθεωρίες, προτάσεις και ιδεολογίες, ή παραπέμπουμε με λινκ σε άλλες σελίδες. Δεν σημαίνει πως ασπαζόμαστε όσα πρεσβεύει ή ότι συμφωνούμε πλήρως με το περιεχόμενο σελίδων τρίτων. Στόχος μας είναι πάντα η σύνθεση και η ευελιξία σκέψης.

Επισήμανση 3: Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (άρθρο 10):Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία διατήρησης της άποψής του καθώς επίσης και του δικαιώματος να αναζητά και να μεταδίδει πληροφορίες και ιδέες χωρίς την παρέμβαση οποιασδήποτε κρατικής αρχής σε όλο τον κόσμο. Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2):Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να λαμβάνει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορίες και ιδέες ανεξαρτήτως συνόρων, είτε προφορικά, είτε γραπτά ή εκτυπωμένα, σε μορφή τέχνης, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο της επιλογής του.
Αποποίηση ευθύνης: Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν' απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωσή σας. Επιπλέον μην παίρνετε φάρμακα χωρίς την συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε. Το r-u-Sirius.net δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε παρομοίως: Για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, από οποιουδήποτε είδους επίσκεψη ή χρήση του διαδικτυακού μας τόπου ή των παρεχομένων υπηρεσιών και πληροφοριών του. Για το περιεχόμενο άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από τον δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία που μπορεί να προξενηθεί από μία τέτοια πρόσβαση. Για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, σχετικά με εκούσια από μέρους σας δημοσίευση προσωπικών σας στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών. Σε τυχόν περιπτώσεις αυτού του είδους αποδέχεσθε την πλήρη και αποκλειστική σας ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους. Για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, προερχόμενες εκ του γεγονότος ότι οι πληροφορίες στο Διαδίκτυο είναι ασφαλείς σε ορισμένο βαθμό, με ενδεχόμενο υποκλοπής ή εσφαλμένης αποστολής τους ή κατά βούληση τρίτου σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση. Γενικά σε κάθε περίπτωση ακόμη και μη αναφερόμενη εδώ, ο κάθε επισκέπτης του δικτυακού μας τόπου τον επισκέπτεται με δική του και μόνο αποκλειστική ευθύνη, αποδεχόμενος αυτομάτως ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους - προϋποθέσεις χρήσης, άνευ άλλης διατυπώσεως. Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάζουν ή να τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.
 
Το www. R-u-Sirius.net είναι μία ιστοσελίδα που παρέχει πληροφορίες. Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που έχουν ως μοναδικό σκοπό την Πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία υγείας.
 
Το www. R-u-Sirius.net δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται. Παρακαλούμε πάντοτε να ζητάτε την συνδρομή ενός επαγγελματία υγείας . Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο Internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών. Οι πληροφορίες και τα στοιχεία του R-u-Sirius.net εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων, δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή. Η χρήση των στοιχείων και των πληροφοριών της ιστοσελίδας και τα αποτελέσματα αυτών, γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.