Ελληνική διαδυκτιακή βιβλιοθήκη - κατεβάστε βιβλία δωρεάν

Δημιουργήθηκε Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 15:19
Διαβάστηκε 4250 φορές

   vivlia

 

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ -

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ 

     

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Translate

Kακό και καλό είναι αντίστροφες όψεις της μιας πραγματικότητας και το

κακό είναι εκείνο το καλό που θα έπρεπε να αφήσουμε πίσω μας,

περνώντας σε μεγαλύτερο και πιο περιεκτικό καλό.

Διδάσκαλος Θ.

Επισήμανση 1: άρθρα, προϊόντα και συμβουλές που αναφέρονται εδώ, στο "R.U. Sirius" δεν υποκαθιστούν την ιατρική συμβουλή. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε εναλλακτικές θεραπείες και ένα ολιστικότερο τρόπο αντιμετώπισης της υγείας.

Επισήμανση 2: Συχνά παρουσιάζουμε νέες κοσμοθεωρίες, προτάσεις και ιδεολογίες, ή παραπέμπουμε με λινκ σε άλλες σελίδες. Δεν σημαίνει πως ασπαζόμαστε όσα πρεσβεύει ή ότι συμφωνούμε πλήρως με το περιεχόμενο σελίδων τρίτων. Στόχος μας είναι πάντα η σύνθεση και η ευελιξία σκέψης.

Επισήμανση 3: Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (άρθρο 10):Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία διατήρησης της άποψής του καθώς επίσης και του δικαιώματος να αναζητά και να μεταδίδει πληροφορίες και ιδέες χωρίς την παρέμβαση οποιασδήποτε κρατικής αρχής σε όλο τον κόσμο. Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2):Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να λαμβάνει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορίες και ιδέες ανεξαρτήτως συνόρων, είτε προφορικά, είτε γραπτά ή εκτυπωμένα, σε μορφή τέχνης, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο της επιλογής του.